Cotroceni

Iubire gheboasă

♦♦♦Este aceea născută din ură, sau, în cel mai fericit caz din aroganţă, dintr-o atitudine de superioritate uneori chiar nesusţinută de umeri de vreo justificare. Este posibil aşa ceva, veţi întreba? Da, iată cu ochii la lopată (să n-o fure vecinul) este posibil în mo(nu)mentul în care – rod al hazardului – intervine în toată splendoarea nudităţii sale inevitabila teorie a neavutului încotro. Aşa cum din păcate (le noastre) este cazul de faţă, care, cred unii – mai creduli, dacă permiteţi şi nu văd de ce – a rămas deja în spate. Pe dracu, Doamne iartă-mă!

♦♦♦Acum, la o lună distanţă( de soare, soarele gândirii lucide, dac-am fi mâncat glucide), aşadar ne-a fost dat în dar un zar, doar unul şi suntem nevoiţi de nevoie bună să privim perplecşi cu toţii la ceva care ar fi putut fi altceva. Suntem obligaţi de destin să privim printre stanoagele prostiei zborul în spirală, ca o coloană fără sfârşit, înălţându-se ca un zmeu din poveste – şi dus este – al lipsei noastre de cunoaştere, iar în cazul – acuzativ – în care am avut-o, de discernământ. De parcă ar fi prima oară!

♦♦♦După aceea, după aceasta, munţi de tăceri de nisip umed, udat de lacrimile ignoranţei se vor aşterne pe tâmplele noastre care vor fi veşnic cernite de ninsoarea din toate anotimpurile care vor urma.

♦♦♦Urmarea în ediţia – următoare era să zic – a existenţei noastre. ♦♦♦Şi – nu vă bucuraţi !- şi a voastră.

♦♦♦Vae victis, again, n‘ est pas?

♦♦♦Naturlich!

♦♦♦Ciao ragazzi!

♦♦♦Hasta la vista, baby!

NESUFERITUL  DIN  COTROCENI

S   g.  E

1 Comment


 1. florin rusu

  usor de citit ,greu de inteles
  printre randuri,bineinteles
  dar cunoscand si exersand
  mai citim inca un rand
  si vazand cum e sarada
  indragim si anagrama

  Reply

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *