GALERIA DE ARTĂ ELITE PROF ART PREZINTĂ DECALOGUL CREATORILOR

București, 16 aprilie 2018.

GALERIA DE ARTĂ ELITE PROF ART și-a respectat, luni seara,  din nou prestigiul și a oferit creatorilor, dar și tuturor celor care palpită în fenomenul culorilor o nouă demonstrație.

Este vorba despre expoziţia de pictură intitulată „Shade of spring” în saloanele de lux de la Athenee Palace Hilton, Bucureşti.

.

.

Am avut bucuria și onoarea să cunoaștem câteva eșantioane din creația a 10 artiști: ANA MARIA AVĂDANEI, RADU DUMITRESCU, MIHAIL GAGEA, CRISTINA GRIGORESCU, MĂDĂLINA GRUBER, DORIANA HABIAN, ANDREI KOVACS, BEATRICE ELENA MARCU, EMIL DAN POPOVICI și ANITA RĂDULESCU.

Cu alte cuvinte un foarte valoros decalog al creatorilor, cu o galerie de nota 10, o locație de nota 10, un public de nota 10. La rândul lor, atmosfera, sentimentele, experiențele au primit tot nota maxima.

Fiecare artist a venit cu pecetea personalității sale: ANA MARIA AVĂDANEI – delicata demonstrație a liniilor subțiri care trimit la picturile lui Salvador Dali,  RADU DUMITRESCU – viziunea de arhitect valorificată în pictură, MIHAIL GAGEA – frumusețea și sfințenia catedralelor unde ne reculegem, CRISTINA GRIGORESCU – demonstrație în prezentarea florilor și a aerului rarefiat, MĂDĂLINA GRUBER – splendoarea picturii pe sticlă, DORIANA HABIAN – frumusețea femeii în patru pasteluri, ANDREI KOVACS – viața în tehnică mixtă sub formă de curbe, culori, impresii de durată, BEATRICE ELENA MARCU – splendoarea unei biserici din Macedonia ne este și acum vie în memorie,  EMIL DAN POPOVICI – Veneția văzută în tehnică unică și ANITA RĂDULESCU – prezentă în expoziție cu picturi interesante, din care am reținut,în special,  trandafirii săi galbeni.

 O seară memorabilă, care ne face să ne întrebăm: când este următorul eveniment al acestei galerii?

Aristotel Bunescu