Cotroceni

Cum alegi o firma de tractari?

Cum alegi o firma de tractari?

La Beb Tractari Auto, excelența în serviciile de tractare și asistență rutieră pe Autostrada A3 este mai mult decât un obiectiv – este o promisiune. Cu o echipă de profesioniști experimentați și dedicată, suntem aici pentru a vă asigura că orice problemă întâmpinați pe drum va fi rezolvată cu rapiditate și eficiență.

Suntem o echipa asumata cu peste 10 ani de experienta in domeniu si multe ore pe drumurile municipiului Turda, cat si in judetul Cluj. Ne angajam sa fim cel mai bun ajutor pentru clientul blocat in drum cu masina. 

Cum a inceput totul?

În inima pitorească a județului Turda, acum un deceniu, a luat naștere „Beb Tractari auto” – o firmă fondată pe principii solide de încredere, profesionalism și dedicare absolută față de clienți. Începuturile noastre, deși modeste, au fost animate de o viziune clară: aceea de a oferi servicii de tractări auto de neegalat, venind în ajutorul celor aflați în situații dificile pe drumuri.

O Călătorie de Succes

Dezvoltarea a fost o călătorie marcantă, caracterizată de evoluție constantă și adaptare la dinamica sectorului auto. În acești 10 ani, am reușit să ne transformăm viziunea în realitate, crescând de la o mică echipă de entuziaști ai auto-moto la o firmă recunoscută pentru eficiența și fiabilitatea serviciilor sale. În acest timp, am investit în extinderea flotei noastre cu vehicule specializate, capabile să răspundă nevoilor variate ale clienților – de la tractări simple, la transportul vehiculelor grele sau intervenții în  cazuri de urgență.

Viitorul nostru

Ne dorim constant sa imbunatatim serviciile noastre pentru a putea aduce cat mai multa valoare in domeniul tractarilor la un pret corect.  Din acest motiv putem promite flote mai multe, un timp de raspuns mai rapid si preturi mai competitive!

Pe măsură ce ”  Beb Tractari auto” privește spre viitor, suntem dedicați să continuăm pe calea inovației și a excelenței în servicii. Planurile noastre includ extinderea și diversificarea ofertei de servicii, adoptarea tehnologiilor eco-friendly și consolidarea relației cu comunitatea locală și clienții noștri. Suntem mândri de ceea ce am realizat în acești ani și entuziasmați de ceea ce ne rezervă viitorul.

Serviciile Noastre

  • Tractări de Urgență: Disponibili 24/7, suntem aici pentru a interveni în caz de accidente sau defecțiuni mecanice, asigurând tractarea sigură a vehiculului tău către cea mai apropiată stație de service sau locație dorită.
  • Tractări Vehicule Grele: Specializați în tractări de vehicule de toate dimensiunile, inclusiv camioane, autobuze și echipamente grele, oferim soluții adaptate pentru fiecare necesitate.
  • Asistență și Consultanță: Oferim suport clienților noștri pentru a naviga prin procedurile necesare după un accident sau o defecțiune, inclusiv gestionarea documentației pentru asigurări.
  • Serviciu Client: Echipa noastră de asistență clienți este disponibilă pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a te ghida în alegerea celor mai bune servicii pentru nevoile tale.
  • Transport Auto Național și Internațional: Oferim servicii de transport pentru vehicule pe teritoriul național și internațional, asigurându-ne că mașina ta ajunge în siguranță la destinație, indiferent de distanță.

Suntem parteneri de încredere pe drum, un prieten care te ajută să treci peste orice obstacol. Împreună, continuăm să construim o poveste de succes, kilometru cu kilometru.