Cotroceni

Ciprian Petrescu, COO și Managing Partner al Eko Group, Despre Inovația în Publicitatea Digitală Indoor

Ciprian Petrescu, COO și Managing Partner al Eko Group, Despre Inovația în Publicitatea Digitală Indoor

Într-o eră dominată de inovație și tehnologie, Ciprian Petrescu, COO și Managing Partner al Eko Group, împărtășește viziunea sa despre transformarea publicității în retail prin intermediul serviciului de Publicitate Digitală în Interior (DOOH Indoor). Sub conducerea sa, Eko Group a implementat o rețea premium de ecrane digitale, amplasate strategic în locații cheie precum magazine și centre comerciale, pentru a oferi o modalitate dinamică și atractivă de a promova produse și servicii direct către consumatori.

„Publicitatea digitală indoor nu este doar despre afișarea unui mesaj; este despre crearea unei experiențe memorabile pentru consumatori”, afirmă Petrescu. Ecranele digitale de înaltă calitate ale Eko Group, cu rezoluție 4K, nu doar că atrag atenția, dar și îmbogățesc experiența de cumpărături, permițând brandurilor să comunice într-un mod mult mai interactiv și personalizat. Această abordare transformă modul tradițional de publicitate, oferind o platformă inovatoare pentru storytelling vizual și interacțiune directă cu consumatorii.

Petrescu subliniază importanța integrării tehnologiei în strategiile de marketing. „Utilizarea tehnologiei AI ne permite să analizăm datele în timp real și să oferim conținut personalizat, ceea ce crește semnificativ angajamentul consumatorilor și eficiența campaniilor publicitare”, explică el. Această abordare orientată spre date asigură că mesajele publicitare sunt relevante și atractive pentru publicul țintă, maximizând astfel impactul fiecărei campanii.

În plus, Petrescu pune accent pe importanța adaptabilității și flexibilității în publicitatea digitală. Ecranele DOOH Indoor oferite de Eko Group permit schimbări rapide și ușoare ale conținutului, făcându-le ideale pentru campanii temporare sau promoții specifice. „Flexibilitatea este cheia într-o lume în care tendințele de consum se schimbă rapid. Prin serviciul nostru DOOH Indoor, oferim clienților noștri posibilitatea de a răspunde rapid și eficient la aceste schimbări”, adaugă Petrescu.

Eko Group, sub îndrumarea lui Petrescu, se concentrează și pe crearea de conținut de înaltă calitate care să rezonanțe cu publicul. „Conținutul nostru este proiectat nu doar să informeze, ci și să inspire și să captiveze audiența”, spune Petrescu. Această abordare strategică a conținutului contribuie la crearea unei experiențe de brand puternice și memorabile.

Petrescu încheie prin a sublinia importanța inovației continue în domeniul publicității digitale. „La Eko Group, suntem mereu în căutarea următorului pas în evoluția publicității digitale. Ne angajăm să oferim soluții de publicitate care nu doar ating, ci și depășesc așteptările clienților noștri”, afirmă el.

Prin abordarea sa inovatoare și strategică, Ciprian Petrescu demonstrează cum Eko Group se poziționează ca lider în domeniul publicității digitale indoor, oferind soluții care transformă nu doar spațiile de retail, ci și modul în care brandurile interacționează cu consumatorii.