Cotroceni

Ana Brici de Romania

 

♦♦♦Mângăiată politic pe ceafa albă ca zăpada viscolită de furtuna străzii, ceafă mângăiată la rândul ei cât se poate de tandru de zulufii cârlionțați ai acestei frumoase brune, doamna Birci-all și-a eliberat șoldul ca să nu mai pară țață și a pus mâna mângâiecioasă de femeie de fier pe bici, ținându-l amenințător deasupra legatei la ochi, ca nu cumva s-o încline. E vorba de balanță. A Justiției.

♦♦♦Această Doamnă de Stat ( e vorba de Justiție, ca să nu fie vreo discuție), agresată în mod nerușinat de permanent, care nu mereu STĂ așezată cum ar vrea unii virili, cred ei, aflați în postura șefului de post care se vrea și politician, această doamnă nu suportă să fie tăvălită pe orice imaș de orice pălmaș de la sat ori din oraș.

♦♦♦Luată de pe drumuri, ale Europei, unde a fost trimisă la produs capital pentru Marx-ul colectiv de astăzi, pe numele său de partid penibil de social, botezat în mod ateu cu duiosul prenume PSD, a fost rugată prin ordin pe linie roșie ierarhică să se întoarcă (pardon) cu fața și să accepte o nouă poziție propusă, ba chiar dorită de mustața de deasupra sa.

♦♦♦După rumeneala din obraji, dacă n-o fi cumva mascara, se pare că n-are. Adică nu are nimic contra, în speță acea atitudine consecventă cu care se producea până de curând în platourile televiziunilor, așadar nu are nimic împotriva propunerii de a fi măcar pentru câteva zile interimar(ă) la Ministerul păstorit jalnic până deunăzi de ,, Altă-ntrebare ”.

♦♦♦Rămânând în același timp în alt spațiu, de Ministru pentru Românii de Pretutindeni, acei români care de acum o să fie văduviți de prezența sa, nu o s-o mai vadă pe niciunde, nu o să-i mai admire mersul legănat de zborurile dese pe alese dintr-un loc în altul în căutarea conștinței de sine. Pe care s-o importe gratis, după care s-o exporte legată cu fundă roșie, dar, pentru păcălirea străinătății, golită, suptă de conținut, în buna manieră specifică partidului mamut cu picioare de lut.

♦♦♦Orice ar face neste(I)mata doamnă Ana Birchall tot frumoasă rămâne.  Mai ales dacă nu rămâne.

Omul   BRICI  dIN  cOTROCENI

S  g.  E

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *