Cotroceni

12. RESTAURANTUL LA BORDEI
Restaurantul La Bordei prezinta un concept diferit, menit sa rearanjeze valoarea client/servicii/traditie/stil, sintetizand sloganul: „La Bordei mananci si bei!”.
Meniul este concentrat pe creatii realizate de maestri in arta culinara inspirate din cele trei stiluri – dacic, traditional si international. Vinuri si cocktail-uri asteapta sa fie degustate in acord cu stilurile restaurantului.
La Bordei este primul restaurant cu specific dacic din Bucuresti; felurile de mancare preparate dupa retete de aproximativ 2000 ani sunt reproduse cu ingrediente ce se gaseau doar in acea vreme.
Istoria este valorizata prin reproducerile murale din zona dacica – istoricii sustin ca bucatele dacice erau foarte apreciate de alte popoare, in special de romani.
Meniul restaurantului se completeaza pe cele trei vremuri asigurand un mix complet de arome si stari, de emotii si specific. Cu o capacitate de 145 de locuri, restaurantul este locatia perfecta pentru intalniri de business, mese in familie, cocktail-uri cu prietenii, cine romantice sau festive.
Totul este organizat pentru seri cu specific si programe speciale in fiecare seara a saptamanii – luni (seara dedicata studentilor si seara retro), marti (seara internationala), miercuri (spiritul oriental e la putere), joi (club de jazz), vineri (seara de karaoke), iar in fiecare ultima vineri din luna artisti pop-rock de renume va vor incanta cu concerte live demne de cele mai tari cluburi de profil din tara.
Intersectia Bd. Vasile Milea cu Strada Fruntas Mihai Anghel ( langa mall AFI PALACE COTROCENI, incinta cladirii APACA) Mobil 0747013386 rezervari@la-bordei.ro http://la-bordei.ro/

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *