Cotroceni

2. CEAINARIA INFINITEA
Ceainaria Infinitea este un salon de carte si ceai, un loc desprins dintr-o alta lume, una dintre cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti, mai ales terasa cu decorul special ales parca, pentru a crea acel cadru al savurarii ceaiului in mijlocul Bucurestiului seara tarziu, departe de zgomotul tumultos al orasului. Locul este frumos si chill, desprins de agitatia locului. Atmosfera de pe terasa este minunata, Ceainaria Infinitea reprezentand o adevarata oaza de liniste peste care domneste un jazz linistit, in surdina si trilul mierlelor. Gradina este superb, umbroasa si racaoroasa, plina de vegetatie, printre care sunt asezate masute, scaune, bancute din fier forjat, ceainice de toate felurile, felinare, candelabra, lampi cu abajur. Dintre cele mai scumpe ceaiuri dar si mai rare mentionam ceaiul galben Kekecha, un ceai care in trecut era consumat doar de preorii Budhisti 25 Ron si ceaiul alb White Tea 25 Ron. Ceaiurile la 10 lei sunt cele simple: de menta, de soc, de busuioc, de musetel etc., dar intre cele doua preturi mai exista o gama foarte mare de alte ceaiuri cu denumiri exotice: Lemon Tea 14 lei, Wild Cherry 14 lei, Jamaica Rum 14 lei, Rosy Love 16 lei, Christmas Berry 14 lei, Happy Goji 18 lei si altele.
In meniu veti mai gasi si sucuri naturale: de ananas, de piersici, de mere, de pere – 8 lei; cafea cu ginseng – 9 lei, cafea la ibric – 6 lei, frappe – 9 sau 12 lei (cel cu inghetata), limonada – 8 lei la 250 ml sau 20 de lei la 1 carafa de un litru etc. In meniu nu exista bauturi alcoolice, doar ceaiuri, cafele, sucuri naturale si dulciuri.
Preturi ceai: intre 10 si 25 Ron

Pentru o dupa amiaza relaxanta sau petrecerea timpului liber in week-end, Ceainaria Infinitea reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri din zona Cotroceni.

Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr. 7, Ap. 2, Bucuresti, Telefon 0723175300

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *