Cotroceni

BUFFET 35
Povestea Buffet 35 incepe cu dorinta de a manca bine. Chiar daca discutiile se imparteau mereu intre mancare ca la mama acasa si Chef renumiti….concluzia a fost aceeasi: vrem locul nostru unde sa se gateasca bine.

Povestea a prins mai mult contur cand am gasit casa din Cotroceni,pe Staicovici 35. Pentru o casa atat de plina de istorie, care a gazduit seratele sofisticate organizate de familia prefectului de Bucuresti, Mihai Algiu in perioada anilor 1900, se potriveste cu siguranta o abordare deosebita. Ne plac lucrurile croite bine si am decis pentru amenajrea casei sa chemam echipa La Obiect sa ne ajute sa cream un spatiu cald cu lucruri unicat, create special pentru noi.

Asa am ajuns sa o cunoastem pe Ioana Trantea, plina de energie, entuziasm si idei pe gustul nostru, pentru care arhitectura casei cu peretii svelti a fost punctul de plecare spre montarea unei scenografii unice. Plecand de la motivele sobei de teracota, veche de peste 100 de ani, ce se regasesc acum pe diferite piese de mobilier si pana la elementele moderne de design (aplici din placi de skateborad reciclate sau lampadare sculptate in metal), Ioana a realizat o poveste unitara, plina de culoare si neprevazut.

Si pentru ca experienta unei cine la noi sa fie cat mai placuta, expozitia de pictura a Cristinei Frentiu Socolescu va asteapta sa o admirati. Cu spatiul amenajat, bucataria echipata si un bucatar sef tanar si talentat, suntem gata sa deschidem portile. Noi suntem pregatiti cu retete alese, vinuri potrivite pentru ele, vorba lunga si buna.

In final, dar nu in ultimul rand, ii multumim lui Radu Spiridon pentru fotografii!

http://buffet35.ro/

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *