Cotroceni

UNIVERSITAR

SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA 

Spitalul_Universitar_de_Urgenta

Spitalul Universitar de Urgenta acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, medicină de urgenţă, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, recuperare, medicină fizică şi balneologie, reumatologie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, chirurgie orală şi maxilo-facială, chirurgie pediatrică, chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, chirurgie toracică, chirurgie vasculară, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.

Medicii de specialitate din Spitalul Universitar de Urgenta asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, medicină de urgenţă, medicină internă, neurologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, chirurgie vasculară, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.

Spitalul Universitar de Urgenta are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparat de radiologie digitală, aparat de tomografie computerizată, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, aparat pentru angiografie, aparate de ultrasonografie convenţională şi Doppler, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.

In Spitalul Universitar de Urgenta se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.

Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Universitar de Urgenta care au domiciliul în afara judeţului Bucuresti este mai mare de 20%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Universitar de Urgenta care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Universitar de Urgenta într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,02%.

Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Universitar de Urgenta este incadrat la clasificarea I plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.

SPECIALITATI MEDICALE – SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA

Interne, Endocrinologie, Cardiologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie, Chirurgie generala, Chirurgie maxilo-faciala, Chirurgie plastica si reparatorie, Chirurgie cardiovasculara, Chirurgie toracica, Oncologie medicala, Ortopedie si traumatologie, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Anestezie Terapie Intensiva

Adresa Splaiul Independentei nr. 169, Sector 5, Bucuresti
Telefon 021 318 05 19/20
Fax 021 318 05 01
Email secretariat@suub.ro
Website www.suub.ro
Mijloace de transport Autobuz: 104, 122, 126, 137, 168, 236, 268, 306, 307, 336, 368 Si 601, Troleibuz: 61, 69, 90, 91, 96, Metrou statia Eroilor (M1, M3)

 

STATIA DE SALVARE COTROCENI 

Salvare Cotroceni

 

Serviciul de ambulanta Bucuresti-Ilfov (S.A.B.I.F.) este o unitate sanitara cu caracter de unicitate nu numai la nivelul Municipiului Bucuresti si al Judetului Ilfov, dar chiar si la nivelul intregii tari.

Pentru o mai buna organizare a solicitarilor, Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov are organizate substatii de ambulanta in Sectoarele 1,3,4,5,6 pe raza Municipiului Bucuresti si substatii in localitatile: Bragadiru, Branesti, Buftea, Chitila, Chiajna, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti, Saftica, Snagov, Vidra, Voluntari, pe raza judetului Ilfov sediul central fiind si substatie de sector pentru Sectorul 2. Sediul administrativ central se afla in Strada Mihai Eminescu, Nr. 226, Sectorul 2. Substatia Sectorului 5 se gaseste in Strada Leresti, Nr. 22.