Cotroceni

Hotel Cișmigiu este amplasat în inima oraşului Bucureşti, aflându-se la aproximativ 10 minute de Lipscani, Grădina Cișmigiu şi Universitatea din Bucureşti. Camerele sunt echipate cu aer condiţionat, iar conectarea la internet wireless este gratuită.

Acest hotel în stil art-nouveau amplasat ȋn centrul oraşului Bucureşti este echipat cu multe facilităţi, printre care un serviciu de spălătorie pentru rufe şi o cafenea. Facilitățile de fitness sunt la dispoziţia călătorilor care doresc să se menţină în formă pe durata sejurului.

Oaspeții se pot relaxa în camerele de lux prevăzute cu mini bar, chicinete şi zonă de luat masa ȋn cameră. Toate camerele sunt prevăzute cu o zonă de şedere ȋn cameră.

Hotelul este echipat și cu un restaurant, o opțiune ideală pentru oaspeții care preferă să ia masa în hotel. Hotelul este dotat și cu un bar confortabil unde turiștii sunt invitați să se relaxeze cu o băutură pe parcursul serii. Oaspeţii pot, de asemenea, să servească masa la una din numeroasele cafenele din zonă.

Hotelul se găsește într-o locație ideală, oferind oaspeților acces ușor la o varietate de obiective turistice populare. Atracţii turistice cum ar fi Teatrul Național București, Piața Unirii sau Palatul Parlamentului se află de asemenea la o distanţă de aproximativ 20 de minute.

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *