HOTELUL JW MARRIOTT BUCURESTI

Hotelul Marriott Bucharest oferă confort şi eleganţă la cele mai înalte standarde europene, având 402 camere Deluxe, 6 restaurante, un centru de convenţii, un centru spa şi club de sănătate, o galerie comercială şi un cazinou Grand Casino. Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.

Camerele şi suitele de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi prin satelit, inclusiv HBO şi CNN. Printre dotările standard se numără halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Clădirea este în stil clasic şi se află lângă Palatul Parlamentului, fiind frecventată de şefi de stat şi membri ai familiilor regale. Proprietatea este un oraş în oraş, onorând solicitările celor mai exigenţi călători. Astfel, oaspeţi au la dispoziţie un centru spa şi de sănătate de lux, unde se pot relaxa după o zi solicitantă, servicii de calitate şi 6 restaurante care servesc mâncăruri gourmet. Oferă şi săli de banchete şi sala de conferinţe Iaşi potrivită pentru întâlniri de afaceri.

Sector 5 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, explorarea centrului istoric și restaurante.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8 pentru un sejur pentru 2 persoane. Lanţ hotelier : JW Marriott Hotels & Resorts  Sursa: booking.com

Adresa:
JW Marriott Marriott Bucharest Grand Hotel
Calea 13 Septembrie Nr. 90, Sector 5
RO – 050726 Bucuresti
Tel.: + 4021 403 0000
Fax: +4021 403 0001
JWMarriottBucharest.com

Locatie

CALEA 13 SEPTEMBRIE 90, BUCHAREST, ROMANIA, 050726