FLORIA

FLORARIA FLORIA AFI PALACE COTROCENI

Cu o suprafață de 20 mp, Floria AFI Cotroceni, este o replică a concept store-ului Floria în Stradă, din zona Piața Dorobanți.

Sistemul de climatizare de ultimă generație, permite stocarea produselor florale în cele mai bune condiții.  Astfel, în cadrul noului magazin, clienții pot alege dintr-o gamă variată de flori la fir, buchete și aranjamente florale, plante în ghiveci de cea mai buna calitate, precum și accesorii de home deco, cu design inedit.

Totodată programul Flori pentru acasă, creat în cadrul rețelei de florării Floria În Stradă, continuă și în cadrul Floria AFI Cotroceni. Flori pentru acasă este un proiect demarat din dorința de a încuraja achiziția florilor la fir de către clienți, pentru decorarea căminului propriu și se desfășoară în fiecare săptămână în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Despre Floria

În prezent, Grupul Floria operează cu succes platforma de e-commerce Floria.ro, rețeaua de florării – Floria În Stradă, divizia de evenimente speciale – Floria La Evenimente, divizia Floria Vânzare Engros de flori, plante și accesorii florale, precum și Floria Amenajări Peisagere- divizie care a finalizat, în 2016, două proiecte importante în cadrul Park Lake și Veranda Mall.

Din mai 2015, Grupul Floria este Furnizor Oficial al Casei Regale a României, pentru buchete și aranjamente florale.

https://floria.ro/

Locatie

Bulevardul General Paul Teodorescu 4, București 061344