INFINITEA

Ceainaria Infinitea este un salon de carte si ceai, un loc desprins dintr-o alta lume, una dintre cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti, mai ales terasa cu decorul special ales parca,  pentru a crea acel cadru al savurarii ceaiului in mijlocul Bucurestiului seara tarziu, departe de zgomotul tumultos al orasului. Locul este frumos si chill, desprins de agitatia locului. Atmosfera de pe terasa este minunata, Ceainaria Infinitea reprezentand o adevarata oaza de liniste peste care domneste un jazz linistit, in surdina si trilul mierlelor. Gradina este superb, umbroasa si racaoroasa, plina de vegetatie, printre care sunt asezate masute, scaune, bancute din fier forjat, ceainice de toate felurile, felinare, candelabra, lampi cu abajur. Dintre cele mai scumpe ceaiuri dar si mai rare mentionam ceaiul galben Kekecha, un ceai care in trecut era consumat doar de preorii Budhisti 32 Ron si ceaiul alb White Tea  29 Ron. Ceaiurile la 15 lei sunt cele simple: de menta, de soc, de busuioc, de musetel etc., dar intre cele doua preturi mai exista o gama foarte mare de alte ceaiuri cu denumiri exotice: Lemon Tea 23 lei, Jamaica Rum 29 lei, Crazy Love 29 lei, infuzii autohtone la 16 lei si altele.
In meniu veti mai gasi si sucuri naturale: de ananas, de piersici, de mere, de pere – intre 13 lei si 23 lei; cafea cu lapte – intre 16 lei si 18 lei, frappe – 25 sau 27 lei (cel cu inghetata), limonada – intre 19 lei si 24 lei la 450 ml etc. In meniu mai exista bauturi alcoolice (vinuri, bere, coniac, cocktailuri), cafele, sucuri naturale, platouri, supe, salate si dulciuri.

Preturi ceai: intre 15 si 32 Ron

Pentru o dupa amiaza relaxanta sau petrecerea timpului liber in week-end, Ceainaria Infinitea reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri din zona Cotroceni.

Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr. 7,  Bucuresti, Telefon 0723175300

Facilitati

  • Accepta plata cu cardul

Locatie

Str. Dr. Grigore Romniceanu, Nr. 7