BALLET ART COTROCENI

Academia de dans “Ballet Art” a fost înfiinţată în 2001 de o echipă de profesionişti cu performanţe recunoscute atât în România, cât şi pe plan european și cuprinde cursuri de balet pentru copii și  cursuri de balet pentru adulți.

În funcţie de nivelul cursanţilor, Academia de dans Ballet Art și-a stabilit două obiective principale:

  1. Să identificăm şi să cultivăm talentele excepţionale în balet. Astfel, elevii cu reale aptitudini şi dorinţa de a continua o carieră în domeniu dispun de întregul arsenal de cunoştinţe şi dedicarea profesorilor noştri. Aceştia vor fi beneficia de pregătire la nivel înalt, fapt care le va oferi şansa de a obţine o bursă sau un loc într-una dintre cele mai prestigioase instituţii de balet din Europa. Mărturie stau elevii şcolii noastre care au fost admişi de-a lungul timpului la şcoli de elită precumOpera de Stat din Viena, Secţia Balet.
  2. Să ajutăm elevii de orice nivel să-şi atingă potenţialul maxim şi să le oferim o viaţă mai bună prin dans. Suntem conştienţi de importanţa mişcării în dezvoltarea fizică şi psihică a unui copil. De aceea, vrem să ne asigurăm că elevii noştri se bucură de toate beneficiile pe care baletul le poate aduce: disciplină, organizare, corp armonios, graţie şi forţă.

Str. Dr. Staicovici Nr. 4, Sector 5, Bucuresti

reper: OPERA CENTER

SAU

Str. Mihail Sebastian Nr. 130 reper: Calea 13 Septembrie – cinematograful Lira

Telefon fix/fax: 021.335.77.29

Mobil 0723BALLET (0723.22.55.38) 

Facilitati

  • Centre culturale

Locatie

Str. Dr. Staicovici nr. 4, Sector 5, București (lângă Opera Center)