Welcome To DWT Listing Theme

CLUB COTROCENI

CLUBUL COTROCENI se adreseaza membrilor Comunitatii Cotroceni.ro implicati in proiecte de dezvoltare locala pe teme culturale, sociale si politice.

MISIUNE: 

VIZIUNE:

VALORI :

PROIECTE:

EVENIMENTE:

CUM DEVIN MEMBRU:

Statutul de Membru Activ Club Cotroceni face parte din Zona Exclusiva/ VIP a Clubului Cotroceni. Accesul in Zona Exclusiva/VIP a Site-ului este permis numai Membrilor Inregistrati, Membrii Seniori pe baza unui abonament semestrial. Accesul in Zona Exclusiva/VIP a Site-ului este restrictionat prin cardul de Membru Senior pe care il primiti la inregistrare.

DORESC SA DEVIN MEMBRU AL CLUBULUI COTROCENI.

 Ce trebuie sa fac si cat ma costa?

Pentru a deveni Membru Senior in Club Cotroceni aveti nevoie de cartea de identitate pentru a completa si semna contractul de inscriere. Dupa semnarea contractului si achitarea taxei de inscriere, vi se va emite cardul de Membru Senior, care va permite accesul in Zona Exclusiva/VIP a Site-ului in cele 6 luni de valabilitate a abonamentului. Īn Zona Exclusiva/VIP a site-ului beneficiati de tarifele orare exclusive, aferente activitatii pe care o veti desfasura. Cardul de Membru Senior este personalizat si netransmisibil.

Varsta minima la care puteti obtine calitatea de Membru Senior in Clubul Cotroceni  este 18 ani. Tanarul cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, trebuie sa fie īnsotit de un parinte sau tutore legal la semnarea declaratiei.

Calitatea de Membru Senior va va permite postarea de anunturi gratuite, promovarea propriilor produse si servicii in primele pozitii ale Site-ului, calitatea de Membru de Onoare in Evenimentele Comunitatii anuntate pe Site, reduceri in clinici medicale private, saloane de frumusete si centre fitness.

SERVICII VIP MEMBRU CLUB COTROCENI :

  • OFERTA SERVICII MEDICALE
  • OFERTA SERVICII INTRETINERE CORPORALA SI FACIALA
  • OFERTA CENTRE FITNESS
  • OFERTA SERVICII IT
  • OFERTA SERVICII PROMOVARE

Membrii Simpatizanti: vor completa o Cerere de Adeziune   Acestia vor avea acces la intalnirile Clubului Cotroceni si vor fi instiintati cu privire la Evenimentele dedicate Membrilor Clubului Cotroceni. Totodata membrii simpatizanti vor beneficia de acces preferential in programari si ofertele clinicilor promovate prin site-ul Cotroceni.ro si 1 sedinta de consultanta gratuita din partea specialistilor parteneri. Acestor membrii se aplica o taxa anuala de 120 Ron.

Membrii Activi: Cererea de Adeziune si Contractul de Sponsorizare. Acestia au acces total la intalnirile atat publice cat si private si totodata pot participa la orice Eveniment organizat de Club Cotroceni. Calitatea de Membru Activ implica o cotizatie lunara de 50 Ron, dupa cum reiese din Regulamentul Clubului, respectiv o contributie in fondul Clubului si beneficiile ce rezulta din aceasta. Contributiile lunare pot fi depuse in Contul Clubului Cotroceni.

Va rugam sa semnati documentele, sa le scanati si sa le trimiteti pe adresa contact@clubcotroceni.ro