AFI PALACE COTROCENI

not found

AFI Palace Cotroceni este un centru comercial din Bucuresti care a fost inaugurat la 29 octombrie 2009, fiind în prezent cel mai mare mall din România. Investiția în proiect s-a ridicat la 300 milioane euro, cea mai mare de acest gen din România. Centrul comercial este deținut de compania AFI Europe, parte a grupului Africa Israel, și a fost construit pe fosta platformă a UMEB.

AFI Palace Cotroceni are o suprafață închiriabilă de aproximativ 76.000 metri pătrați și cuprinde 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan deschis non stop, 20 de săli de cinema, primul cinematograf IMAX din România (3D), restaurante, o pistă de carting, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 de metri pătrați, un perete de escaladă, un lac artificial, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, bowling și snooker.

Este situat în partea centrală de vest a orașului, în sectorul 6, între centrul orașului și cele mai mari cartiere din BucureștI, Militari și Drumul Taberei. Proiectul a fost construit în locul fostei fabrici UMEB, din București, care a fost parțial demolată. Sursa: Wikipedia

Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti are cel mai mare parc de aventură indoor dintr-un centru comercial din Europa, în urma unei investiţii de 200.000 de euro. Aventurier cuprinde un traseu pentru adulţi cu peste 25 de provocări cu grade diferite de dificultate, dar şi un traseu pentru copii.

Cel mai înalt punct se află la aproape 26 de metri inălţime, comparabil cu înălţimea unei clădiri cu nouă etaje. Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp, cea mai mare dintr-un parc de aventură din România.

Pânza a fost realizată din aproape un kilometru de sfoară şi conţine peste 100 de metri de noduri, care formează legăturile. Tot aici a fost instalată şi cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri. În afară de parcul de aventură, oferta de entertainment din AFI Cotroceni a fost completată şi cu alte proiecte, precum centrul de distracţie MaxFun, locul de joacă pentru copii Gymboland, precum şi serviciul ice karting, introdus în premieră în România.

Cum ajungi la AFI Cotroceni?

Tramvai: 1, 8, 11, 25, 35Trolee: 69, 90, 91, 93, 96Autobuze: 105, 137, 138, 139Cea mai apropiata statie de metrou este Politehnica.

Poti ajunge la AFI COTROCENI folosind mijloacele de transport Daca vii cu masina,ai aproximativ 25 min. de mers de la Piata Unirii pana la Mall si doar cateva minute de mers pe jos de la statia de metrou, Politehnica.

 

Locatie

Bd-ul Vasile Milea,Nr. 4, Bucuresti

Video

not found