Farmacia 3F Cotroceni

Farmaciile 3F din Bucuresti sunt printre putinele unitati de acest fel din Romania unde se mai prepara retetele traditionale, magistrale, folosite dintotdeauna in practica medicala. In plus avem propriile creme de ingrijire ale pielii, preparate atent in farmacie, cu ingrediente de calitate, sub privirea atenta a d-nei Farmacist Ioana Ionescu. Pe langa aceste servicii exclusive va stam la dispozitie cu sfaturi şi recomandari profesioniste, pentru o gama larga de produse:

  • Farmaceutice şi parafarmaceutice
  • Cosmetice şi dermatocosmetice
  • Tratamente naturiste de ultima generatie, fabricate la standarde germane

Despre noi:

In 1990, d-na Farmacist Ioana Ionescu deschidea prima farmacie privata din Romania, Farmacia 3F din Calea Victoriei. Astfel s-a creat oportunitatea privatizarii spatiului farmaceutic romanesc si s-a deschis calea pentru aparitia marilor lanturi.

Astazi, ne puteti gasi in 4 locatii din Bucuresti si in fiecare dintre ele veti gasi intotdeauna personal calificat care sa va asculte si sa va dea un sfat competent. Dorim sa fim prietenii dumneavoastra, la care sa apelati oricand aveti nevoie, dorim sa fim partenerii dumneavoastra de discutie, atunci cand pur si simplu aveti o clipa libera.

Toate farmaciile 3F au contracte de colaborare cu casele de asigurări in vederea eliberării reţetelor gratuite şi compensate.

Locatie

Strada Louis Pasteur, Nr. 48, București